El termini de preinscripció a la primera convocatòria de proves per a l’obtenció del Certificat de Llengua Catalana que organitza l’Institut Ramon Llull estarà obert de l’1 de març al 25 d’abril d’enguany. Les proves avaluen i certifiquen el nivell de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic dels examinands, majoritàriament alumnes de cursos de llengua i cultura catalanes de les universitats de la Xarxa Universitària d’estudis catalans a l’exterior, encara que estan obertes a tothom.
 
El període de pagament es durà a terme a través de la seu electrònica del 27 d’abril al 8 de maig.
 
Les proves de primera convocatòria tindran lloc entre el 14 i el 28 de maig en un total de 72 localitats de 23 països diferents. Els primers a fer-ho seran els que vulguin examinar-se del nivell intermedi (B2) i del nivell superior (C2), ambdós el dia 14 de maig. Pel que fa al nivell bàsic (A2) i l’elemental (B1) les proves es realitzaran el 21 de maig i, finalment, el 28 del mateix mes s’avaluarà el nivell de suficiència (C1).
 
Els certificats de l’Institut Ramon Llull permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions) i s’estructuren en cinc nivells d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Aquests certificats són equivalents als que atorga la Generalitat de Catalunya, que reconeix l’IRL com l’organisme certificador oficial de fora del domini lingüístic.
 
 
 
.
 
" href="http://www.llull.cat/" rel="nofollow" target="_blank">www.llull.cat

APEDANICA pide al Ministerio de Defensa todo sobre el criptosistma TrueCrypt

CRIPTÓLOGO Dr. (PhD) Miguel Gallardo Tel.  902998352 Email apedanica.ong@gmail.com Asociación APEDANICA...

CNI e INCIBE deben publicar datos y costes de descifrar para el Juzgado

Dr. (PhD) Miguel Gallardo PERITO Tel.  (+34) 902998352 E-mail: apedanica.ong@gmail.com Asociación...

REVERENDO & THE NEW PREACHERS + LA GUERRERO en El Junco 5.9.19 RESEÑA en www.miguelgallardo.es/reverendo.pdf

Comentada en https://twitter.com/miguelgallardo/status/1169902496539561984 El Reverendo es…. inefable, es decir, que no...

DEFICIENTES CONTROLES ESTATALES EN SUS PROPIOS MODIFICADOS DE OBRAS ENTRE 2014-2016

 Preocupante el Informe nº 1328, del Tribunal de Cuentas, respecto...

Concierto benéfico "Música contra la Corrupción"

Ilmo Sr. D. Alfredo Canteli. Alcalde de Oviedo    Nos dirigimos a...

Inmigración ilegal, derechos humanos

Sánchez Fornet 28 de agosto de 2019 Un náufrago tiene que ser...

Mar Sánchez Sierra CONVIERTE LA PRESIDENCIA DE LA XUNTA con su cargo y acciones en una pirámide de acoso judicial, persecución institucional, amenazas y coacciones utilizando altos cargos de la Xunta contra Miguel Delgado Director de Xornal Galicia y Presidente de Pladesemapesga.


Otros articulos relacionados.....