El termini de preinscripció a la primera convocatòria de proves per a l’obtenció del Certificat de Llengua Catalana que organitza l’Institut Ramon Llull estarà obert de l’1 de març al 25 d’abril d’enguany. Les proves avaluen i certifiquen el nivell de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic dels examinands, majoritàriament alumnes de cursos de llengua i cultura catalanes de les universitats de la Xarxa Universitària d’estudis catalans a l’exterior, encara que estan obertes a tothom.
 
El període de pagament es durà a terme a través de la seu electrònica del 27 d’abril al 8 de maig.
 
Les proves de primera convocatòria tindran lloc entre el 14 i el 28 de maig en un total de 72 localitats de 23 països diferents. Els primers a fer-ho seran els que vulguin examinar-se del nivell intermedi (B2) i del nivell superior (C2), ambdós el dia 14 de maig. Pel que fa al nivell bàsic (A2) i l’elemental (B1) les proves es realitzaran el 21 de maig i, finalment, el 28 del mateix mes s’avaluarà el nivell de suficiència (C1).
 
Els certificats de l’Institut Ramon Llull permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions) i s’estructuren en cinc nivells d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Aquests certificats són equivalents als que atorga la Generalitat de Catalunya, que reconeix l’IRL com l’organisme certificador oficial de fora del domini lingüístic.
 
 
 
.
 
" href="http://www.llull.cat/" rel="nofollow" target="_blank">www.llull.cat

Un abogado especializado para hacer frente a cualquier conflicto familiar

En el día a día, nos exponemos a situaciones y...

Salud y Belleza

Dos aspectos que muchas veces están muy relacionados. En cada época...

Estrategias y herramientas de marketing digital para una tienda online

El marketing digital es un concepto fundamental que cualquier tienda...

El proceso contable en la empresa

El proceso contable en la empresa es un factor imprescindible...

La acusación dice que Toni Pérez pretende invalidar pruebas por posible acoso laboral

 Toni Pérez. Foto: PEPE OLIVARES.  22/05/2019 -  BENIDORM, (EFE). La acusación contra el...

APEDANICA denuncia a Fiscalía y Agencia de Protección de Datos el espionaje detectado en WhatsApp

ANEXO 2 documentos en PDF ("NOTITIA CRIMINIS") http://www.miguelgallardo.es/whatsapp-espionaje-registrado.pdf  http://www.cita.es/whatsapp-espionaje.pdf  Elvira Tejada, Fiscal de Sala de Criminalidad...

Otros articulos relacionados.....