Els que, sent nens, pagàvem dues pessetes mensuals al Frente de Juventudes per poder banyar-nos a la piscina (deu ser per això que li dèiem la piscina del Frente de Juventudes -els nens som així d'innocents), també ens "vam fer" (liberum, sed sine caritate) de la Congregació Mariana per poder jugar al ping-pong, després ja es va dir més fi tennis de taula. Eren els anys en què inevitablement havies de confirmar-te de mà del Bisbe. En el meu cas, li va tocar la sort al Cardenal Arriba i Castro, que es deia 'paulí', com si els bisbes poguessin ser altra cosa que curiosa i històricament uns heretges paulins. Jo vaig arribar a conèixer a algun nen que es deia Paulino. Amb aquesta creu i aquest sacrifici segur que van al cel encara que no siguin catòlics romans, però els seus pares haurien d'anar a l'infern de la bona gent inocent, que és on anirem tots, juntament amb tots els necis, siguin conjurats o vagin per lliure amb el seu pseudapostolarum philosophiae, siguem cadascú el que siguem, sent els necis sempre els altres, sense cap dubte.
En tot cas, Bernat Dedéu, fins i tot enmig de totes les suposades confusions -en l'assumpte a tractar no hi ha cap-, un ha de saber si va a la congregació perquè el confirmin o per jugar -siguem fins- a tennis de taula, no fos cas que al final el senyor bisbe es cregui que anem compungits i en fila índia sense saber a què, però a confirmar-nos, sinó per ordre de l'autoritat, res de sants innocents, no hi hagi confusions.


Doncs al final, sense cap ordre i desordenat de tot, sense haver militat en res ni pel ranxo, més que en el que m'és natural, resulta que sóc català. Per resumir l'assumpte: el meu president legítim és Puigdemont i, sense cap confusió, el meu govern és el Govern de la Generalitat (encara que no s'està pagant a escot, tots en general, sinó que se l'estan carregant uns pocs). El que no entenc és com, alguns, seguint a aquests desconsolats (Bernat Dedéu), els que creuen en els miracles de la nit al dia, per no ser Catalunya Estat sobirà des d'ahir o des de fa un any, no escriviu res més que rebutjos i crítiques a l'esforç i sacrificis de tanta gent catalana, tractant-la com criatures (i del Govern), sense, moltes vegades, dir una sola paraula en contra d'aquells que menyspreant tots els conceptes de sobirania ciutadana i els drets socials i individuals, impedeixen per la força i la mentida sense escrúpols, irracionalment, il·legítimament, sense cap vergonya, exercir aquests drets.
Doncs dues coses: un ha de saber on és -no només què vol ser de gran-, Bernat Dedéu, i, molt important, un ha de saber qui són els seus, amb qui s'està, doncs de tant criticar els suposadament " els teus ", no sigui que facis més nosa que favor.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

  • Pemex México abre expediente para acumular toda la información sobre Feijóo, Mar Sánchez Sierra y Barreras en sus viajes a México y poder enviarla a PLADESEMAPESGA

    Xornal Galicia A Coruña Lugo Ourense Pontevedra Vigo Santiago Localidades[…]

    Pemex México abre expediente para acumular toda la información sobre Feijóo, Mar Sánchez Sierra y Barreras en sus viajes a México y poder enviarla a PLADESEMAPESGA Político vinculado con narco visita a Peña Nieto | Vanguardia MEXICO / 15 Abr 2013, este era el titular de la prensa mexicana  ante la llegada a México de Feijóo acompañado por María del Mar Sánchez Sierra, asesora del PPdeG en comunicación y varios cargos públicos designados a "dedo" por Feijoo. Fuente descargable en este artículoLa Plataforma en Defensa del Sector Marítimo Pesquero de Galicia tiene abiertas varias vías de información en México y el FBI para recabar información sobre los astilleros de Barreras y las relaciones realizadas por el Gobierno de la Xunta que representaban Feijóo y Mar Sánchez Sierra a través de sus múltiples viajes a Mexico, que han germinado con la venta a Pemex de los astilleros Barreras a la petrolera PEMEX y posteriormente llevados al concurso de acreedores bajo agujeros multimillonarios de deudas y con cientos de familias dejados en la calle, tras destaparse las "cloacas y alcantarillados" que vierten de la petrolera mexicana Pémex con directivos ([…]

Mar Sánchez Sierra CONVIERTE LA PRESIDENCIA DE LA XUNTA con su cargo y acciones en una pirámide de acoso judicial, persecución institucional, amenazas y coacciones utilizando altos cargos de la Xunta contra Miguel Delgado Director de Xornal Galicia y Presidente de Pladesemapesga.