Ratio: 0 / 5

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

Visitarà la seu de l’IEC i es reunirà amb Joandomènec Ros, president de l’Institut, i la presidenta de la Secció Filològica, M. Teresa Cabré

 

Demà, dimecres 24 de maig, al migdia, el director de la Real Academia Española (RAE), Darío Villanueva, farà una visita institucional a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona) per conèixer la institució i els projectes que s’hi desenvolupen. És la primera vegada que Villanueva visita l’IEC.

El director de la RAE es reunirà amb el president de l’Institut, Joandomènec Ros, i la presidenta de la Secció Filològica, M. Teresa Cabré; el president li explicarà quina és la funció de l’IEC i com s’estructura, i Cabré li explicarà els projectes que duu a terme la Secció Filològica.

A les 13.15 hores, Villanueva signarà el llibre d’honor de l’IEC, i, tot seguit, juntament amb el president de l’IEC, Joandomènec Ros, i la presidenta de la Secció Filològica, M. Teresa Cabré, es faran una fotografia institucional i atendran els mitjans de comunicació.

A continuació, tots tres faran una visita guiada per la Casa de Convalescència, la seu de l’IEC.

Acte

Visita institucional de Darío Villanueva, director de la RAE

Data

Dimecres, 24 de maig de 2017

Hora

13.15 hores

 Buscador Grupo Pladesemapesga con tecnología de Google

En el motor de búsqueda te ayudamos a encontrar exactamente lo que buscas.

 AyTP Acción y Transparencia Publica..